"At være sammen med børn, behøver ikke bare at være pasning"

Jeg hedder Carina, og er fra 1973. Jeg er uddannet social og sundhedshjælper, med mange års erfaring inden indenfor hjemmeplejen.
Jeg har desuden også arbejdet i en vuggestue i Roskilde hvor mit arbejde primært bestod i at lave sund og nærende kost, til de små pus.
Derudover var jeg også en del timer, på stuerne hver dag.

Jeg er gift med Søren, og vi har boet sammen i 18 år. Han er selvstændig, og vil tit være hjemme om morgen.

Sammen har vi 4 børn, 3 piger og 1 dreng, i alderen fra 10 år til 23 år.

Vi bor på en 4-længet gård, i et helt nyt stuehus, som er allergi-venligt, og røgfrit.
På en gård, skal der naturligvis være lidt dyr, x antal katte og et par kaniner og 4 heste:-) Måske er der også mus på halmloftet, men det vides ikke, med sikkerhed.

Lige ude for døren har vi en stor lukket gårdsplads, og en dejlig stor naturlegeplads, med sansegynge, babygynge, jorden-er-giftig-bane, kaningård, et 4 meter langt legerør, legehus, drivhus og sandkasse. I forlængelse af legepladsen, har vi en stor lukket have hvor der er en masse spændende lege og gemmesteder, både for de små og de lidt større børn.
Urtehaven giver os mange lækre grøntsager, og de mange frugttræer giver os sunde frugter.

Der er åbne marker omkring gården og masser af muligheder for skønne gå ture. Der er en lille skov 10 min`s gang fra vores hus som vi også bruger meget.

Jeg har en lukket gruppe på facebook hvor jeg dagligt lægger billeder op og fortæller har vi har lavet i løbet af dagen.
Har du lyst til at se nærmere på min facebook side
Den Frie Dagpleje
så skriv en privat besked til mig hvis du ønsker at se mere til vores hverdag:-) mobil 20635803 . Min side er en lille lukket gruppe KUN for forældre, familie osv.

Jeg har også en åben gruppe på facebook.